Hvordan jobber vi?

Fagforeningen Solidaritet har hjulpet medlemmer med å kjempe for sine rettigheter på det norske arbeidsmarkedet i årevis.

Noen få tusen fornøyde mennesker, hundrevis av tvister løst mellom arbeidstaker og arbeidsgiver, og dusinvis av rettssaker styrker stillingen vår i Norge.

Fra begynnelsen har vi prioritert alle nye saker og problemene til hvert nytt medlem av fagforeningen. I vår virksomhet bruker vi alltid sunn fornuft, og først og fremst fokuserer vi på forhandlinger og intervjuer med arbeidsgiveren. Ofte viser arbeidsgiveren problemet fra arbeidstakerens perspektiv, gjør han oppmerksom på feilen, og begge parter kommer til et kompromiss. I tilfelle av mer krevende saker, hvor arbeidsgivere overskrider lovlig tillatte kompetanser, går vi inn på retten og ved hjelp av de beste spesialistene fra ledende advokatfirmaer i Norge kjemper vi på vegne av medlemmet for hans eller hennes rettigheter.

Husk at du ikke trenger å tro på oss, sjekk ut hvor mye vi gjør for våre medlemmer og registrer deg i dag!

Hvordan bli med?

Har du bestemt deg for å ta vare på dine rettigheter på jobb?

Vi inviterer deg til å bruke vår rekrutteringsskjema, noe som gjør det enkelt for deg å bli fullt medlem av fagforeningen Solidaritet i løpet av få minutter.

Ikke forsink, bli med nå!